Pikavippi joustavampaan arkeen

Pikavippi on lyhytaikainen, usein kertaluontoinen laina. Pikavipin haasteena on sen lyhyt takaisinmaksuaika, sillä laina voi erääntyä maksettavaksi jopa muutamassa viikossa. Me Viikinkilainalla ymmärrämme, että pikavipin tarve ei ole poistunut. Täten olemmekin korvanneet perinteisen pikavipin joustoluotolla, joka on selvästi pikavippiä edullisempi ja joustavampi vaihtoehto. Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi 2 000 e luottorajan, jossa ei ole kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua. Joustoluoton avulla pikavippisi kuukausierät ovat aina kohtuullisen suuruisia ja maksuaikaa saat jopa 37 kuukautta. Meiltä voit hakea esimerkiksi 100 €, 200 €, 500 €, 1000 € ja jopa 2000 euron pikavipit ja joustoluotot.

 

Pikavippi aina käytössäsi

Aloita lainahakemuksesi valitsemalla haluamasi lainasumma ja tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Täytä huolellisesti yhteystietosi ja varmista, että olet kirjannut tulo- ja menotietosi oikein. Hakemuksen lopussa ilmoitamme alustavan lainapäätöksen, ja lopullisen lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa. Jos lainahakemuksesi on hyväksytty, siirretään rahat tilillesi noin 15 minuutin kuluessa. Saat myös vahvistusviestin lainahakemuksella ilmoittamaasi puhelinnumeroon kun rahat ovat siirretty tilillesi. Joustoluoton avulla voit nostaa jatkossa pikavippiä kätevästi joko tekstiviestillä tai online-palvelun kautta. Tutustu nosto-ohjeisiin tästä.

 

Uudenlainen pikavippi - maksat vain käyttämästäsi luotosta

Viikinkilainan joustoluoton avulla saat käyttöösi 2 000 € luottorajan yhdellä lainahakemuksella. Luottoraja on aina käytössäsi, ja voit tehdä nostoja tilillesi helposti joko tekstiviestillä tai online-palvelun kautta. Ensimmäiselle nostollesi saat jopa 44 päivää korotonta maksuaikaa, ja riippuen avoimen luoton määrästä, voit saada maksuaikaa lainallesi jopa 37 kuukautta. Alla esimerkki kuluista ja takaisinmaksueristä, kun joustoluotolta on tehty 500 € suuruinen nosto:

Kulut

Nostoprovisio 15,0 %

Laskutuspalkkio 6 €/kk

Kuukausikorko 7,5 %/kk

500 € joustoluotto kertamaksuna 581 €
500 € joustoluotto 12 kuukausierässä

121 €/1.erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton  vähimmäislyhennys kuukaudessa on 20,0 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 138,18 %.)

Sopiiko pikavippi sinun tarpeisiisi?

Perinteinen pikavippi sopii pieneen, tilapäiseen rahantarpeeseen, mutta sen haasteena on kuitenkin lyhyt takaisinmaksuaika. Joustoluotto puolestaan takaa, että pystyt reagoimaan äkillisiin menoeriin, kuten remonttiin, muuttoon tai uuteen kodinkoneeseen, isommallakin rahasummalla. Lisäksi sinun ei tarvitse aina hakea uutta lainaa, vaan aina käytössäsi olevan 2000 € luottorajan ansiosta pystyt siirtämään nopeasti tarvitsemasi rahat tilillesi. Viikinkilaina edellyttää lainanhakijoilta 21 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja sekä moitteetonta maksuhistoriaa. Lisäksi tarkistamme, että sinulla on vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen henkilötunnus ja pankkitili.

 

Miksi joustoluotto on pikavippiä parempi vaihtoehto?

  • Lainan tarve voi vaihdella elämäntilanteesi mukaan, mutta joustoluoton 2 000 euron luottorajan ansiosta kykenet vastaamaan taloudellisiin yllätyksiin.
  • Usein lainan tarve on suurempi kuin muutama sata euroa, joustoluotolta voit nostaa jopa 2 000 €.
  • Yhdellä lainahakemuksella luottoraja on aina käytössäsi, eikä sinun tarvitse hakea lainaa joka kerta uudelleen.
  • Voit nostaa rahaa nopeasti tilillesi tekstiviestin tai online-palvelun kautta juuri silloin kun sinulle sopii.
  • Maksat vain käyttämästäsi luotosta. Ei kiinteitä vuosimaksuja.

 

Hae uudenlaista ja edullista pikavippiä sivustollamme