Pikalaina tukena taloudellisissa tilanteissa

 

Pikalaina on kertaluontoinen, 100-2000€ suuruinen laina, jonka hakemiseen emme vaadi vakuuksia tai takaajia. Viikinkilaina tarjoaa joustoluoton avulla pikalainaa pieniin ja isompiinkin hankintoihin. Oli kyseessä sitten uudet keittiökalusteet tai kahvinkeitin, löytyy apu Viikinkilainalta. Pikalainaa haet helposti netissä, ja joustoluoton ansiosta voit tehdä nostoja tulevaisuudessa kätevästi vaikkapa tekstiviestillä.

Pikalainaa aina saatavissa - netistä tietenkin

Valitse tarvitsemasi lainasumma ja täytä lainahakemus huolella. Tarkat tiedot, kuten tulo- ja menoselvitys sekä oikeat yhteystiedot edesauttavat hakemuksesi käsittelyä. Lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa, ja jos hakemuksesi hyväksytään, siirrämme hakemasi summan tilillesi 15 minuutissa. Hakiessasi pikalainaa saat joustoluoton avulla käyttöösi jatkuvan 2 000 e luottorajan. Tämä tarkoittaa, että uusien nostojen tekeminen tulevaisuudessa on helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse aina tehdä uutta lainahakemusta, vaan voit luottorajan puitteissa nostaa rahaa tilillesi tekstiviestillä tai online-palvelun kautta. Meidän pikalainat ovat siis nopeasti tililläsi!

Pikalaina ilman piilokuluja - maksa vain avoimesta saldosta

Hakemasi summa siirtyy tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen. Ilmoitamme selkeästi kuluistamme sekä nettisivuillamme että alla olevassa taulukossa. Pikalainassamme ei ole piilokuluja, ja avoin luottoraja on sinulle aina ilmainen. Tämä tarkoittaa, että maksat aina vain käyttämästäsi luotosta. 500 euron pikalainalla kulusi muodostuvat seuraavasti:

 

Kulut

Nostoprovisio 15,0 %
Kuukausikorko 7,5 %/kk
Laskutuspalkkio 6 €/kk

 

500 € joustoluotto kertamaksuna 581 €
500 € joustoluotto 12 kuukausierässä

121 €/1.erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton vähimmäislyhennys kuukaudessa on 20,0 % laskutushetken avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 190,36 %.)

 

Pikalaina on apu yllätyksiin ja äkillisiin menoihin

Pikalaina on varteenotettava rahoitusratkaisu, jos tarvitset lainaa kertaluontoisesti yllättävään tilanteeseen. Viikinkilaina myöntää pikalainaa vähintään 21-vuotiaille henkilöille. Varmistamme aina luottotietojen olevan kunnossa ja vaadimme, että hakijalla on säännölliset tulot. Lisäksi sinulla on oltava vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili ja henkilötunnus. Pikalainan avulla hoidat akuutit menosi ja yllättävät laskusi. Joustoluoton avulla käytössäsi on 2 000 e luottoraja, jonka puitteissa voit myöhemmin nostaa rahaa nopeasti.

 

Hae edullista pikalainaa.