Luotto - jopa 2000 euroa luottoa

Viikinkilaina on kuin luottokortti netissä. Viikinkilainan luotto auttaa yllättävän rahanmenon ilmetessä. Oli kyseessä sitten rikkinäinen jääkaappi, rakkaan lemmikin yllättävä sairastuminen tai auton rätisevä vaihdelaatikko, on Viikinkilainan luotto erinomainen työkalu arjen talouden tasapainottamiseen - juuri silloin kun sitä eniten tarvitset.

 

Kaikille meistä tulee joskus taloudellisia ongelmia. Viikinkilainan luotto on helppokäyttöinen ja nopea vaihtoehto, kun tarvitset 100 € - 2 000 € lainaa arjen menoihin. Luotto auttaa sinua vastaamaan arjen haasteisiin nopeasti, edullisesti ja tehokkaasti. Lainaa voi hakea helposti netistä ajasta ja paikasta riippumatta - ja voit saada lainan tilillesi jopa muutamissa minuuteissa.

 

Kuinka haet luottoa heti tilille?

 

  1. Valitse tarvitsemasi lainasumma
  2. Tunnistaudu palveluumme verkkopankkitunnuksillasi
  3. Täytä yhteystietosi tarkasti
  4. Varmista, että olet kirjannut tulo- ja menotietosi oikein
  5. Alustavan lainapäätöksen saat jo hakemuksen lopussa
  6. Lopullisen lainapäätöksen lähetämme muutamassa minuutissa sähköpostitse tai tekstiviestillä
  7. Jos luottohakemuksesi on hyväksytty, siirrämme rahat tilillesi jopa kymmenien kuluessa
  8. 2 000 € luottolimiitin ansiosta voit nostaa luottoa jatkossa kätevästi tekstiviestillä tai online-palvelumme kautta - juuri silloin kun sitä eniten tarvitset!

 

Hae luottoa netistä

 

Viikinkilaina tarjoaa luottoa ja lainaa ilman piilokustannuksia tai jatkuvia kuukausi- ja vuosimaksuja. Valitessasi Viikinkilainan luoton tarjoamme jopa 44 päivää korotonta maksuaikaa. Luottosi määrästä riippuen voit saada myös maksuaikaa jopa 37 kuukautta. Kun haet luottoa Viikinkilainan kautta, saat käyttöösi samalla 2 000 € luottorajan. Kun olet maksanut luottosi takaisin, voit lainata lisää rahaa - esimerkiksi tekstiviestillä. Nostaessasi esimerkiksi 500 euroa luottoa kulusi määräytyvät seuraavasti:

 

Alla esimerkki kuluista ja takaisinmaksueristä, kun joustoluotolta on tehty 2000 € suuruinen nosto:

 

Kulut

Nostoprovisio 15,0 %

Laskutuspalkkio 6 €/kk

Kuukausikorko 7,5 %/kk

2000 € joustoluotto kertamaksuna 2306 €
2000 € joustoluotto 12 kuukausierässä

350 €/1.erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton vähimmäislyhennys kuukaudessa on 20,0 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 350 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 190,36 %.)

 

 

Luotto auttaa sinua varautumaan yllättäviin menoihin

 

Viikinkilainaan liittyminen on ilmaista. Kun sinulla on Viikinkilainan luottotili, olet varautunut yllättäviin menoihin. Luotto on joustava ratkaisu arjen äkillisiin menoihin, kuten uuteen kannettavaan tietokoneeseen tai hajonneeseen astianpesukoneeseen. Toki luottoa voi käyttää myös risteilylippujen maksamiseen tai vaikkapa ruokakaupassa käyntiin. Luotto on myös loistava vaihtoehto silloin, kun unelmoit etelän lomareissusta, pintaremontista tai olohuoneen uudesta kalustuksesta. Viikinkilaina myöntää luottoa vähintään 21-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Edellytämme, että sinulla on vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen henkilötunnus ja pankkitili.

Parasta Viikinkilainassa on palvelun turvallisuus, nopeus ja ketteryys. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat ovat tililläsi yleensä jo 15 minuutissa!

 

Hae luottoa tästä.