Pikavippi

 

Joskus rahantarve voi yllättää ja isommat maksut voivat ylittää tämän hetkisen maksukykysi. Viikinkilainan pikavippi on hyvä apu äkillisesti muuttuneeseen taloudelliseen tilanteeseen ja saat sen avulla arkesi taas tasapainoon. Meiltä saat itsellesi sopivan vipin 100 eurosta aina 2 000 euroon asti. Vippimme ovat nopeita ja joustavia. Voit hakea niitä netissä ja saat päätöksen viidessä minuutissa. Myönteisen päätöksen jälkeen on mahdollista saada vippi heti tilillesi.

Joskus arjessa tulee vastaan tilanteita, joissa rahaa tarvitaan enemmän kuin tavallisesti. Äkillinen ja yllättävä rahantarve voi johtua esimerkiksi puhelimen hajoamisesta, auton odotettua isommasta huollosta tai pitkittyneestä sairaudesta. Pikavippi on hyvä keino selvitä maksuista, jos odottamattomia menoja varten ei ole tullut säästettyä. Viikinkilainalta saat pikavipin ilman turhauttavan pitkiä lainanhakuprosesseja. Hakuprosessimme on yksinkertainen ja nopea, hae nyt ja saa vippi heti käyttöösi.

Viikinkilainan tarjoama 1002 000 euron pikavippi on luotettava apu monen rahantarpeeseen. Viikinkilainan vippi tulee Top Finance Oy:ltä. Top Finance on rekisteröity suomalainen luotontarjoaja, joka toimii luotettavasti ja vastuullisesti. Tarkistamme kaikkien pikavippiä hakevien luottotiedot ja iän. Kaikki lainaehdot ja pikavipistä maksettavaksi tulevat kulut ovat näkyvissä nettisivuiltamme, josta kaikki vippiä hakevat voivat tarkistaa ne helposti. Hyväksytyille hakijoille tulee vippi heti tilille, eikä siitä tarvitse maksaa ylimääräisiä piilokuluja.

 

Hae lainaa

 

Vippi, jonka saat lähes heti tilille

Viikinkilainan 100 – 2 000 euron pikavippiä voivat hakea kaikki Suomessa asuvat vähintään 21 vuotta täyttäneet, joilla on moitteettomat luottotiedot. Voit täyttää pikavippiä varten hakemuksen helposti ja nopeasti netissä. Tarvitsemme sinulta perustietoja itsestäsi, hakemasi vipin määrän ja luvan tarkistaa luottotietosi. Jos tietosi ovat kunnossa ja olet täyttänyt hakemuksen huolellisesti, saat mitä todennäköisimmin myönteisen lainapäätöksen nopeasti.

Viikinkilainan pikavippi on todellakin nopea vippi, eikä sinun tarvitse turhaan odotella vastausta tai rahoja tilillesi. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat päätöksen lainasta viiden minuutin sisällä. Lainapäätöksen jälkeen siirrämme rahat ilmoittamallesi tilille. Viikinkilainan pikavippi on käytössäsi jopa viidessätoista minuutissa myönteisestä lainapäätöksestä. Vipin takaisinmaksu on joustavaa. Voit maksaa sen pois kerralla tai vaihtoehtoisesti useammassa erässä. Jos sinulle tulee uusia rahantarpeita tai huomaat, että nostamasi pikavippi ei riitäkään, saat nostettua lisää samalle luotolle aina 2 000 euroon asti.

Tutustu pikavippeihin:

 

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.