Pikalaina

Taloudelliset tilanteet voivat yllättää ja saatat tarvita rahaa nopeasti. Tällöin viikinkilainan pikalaina tulee apuun. Saat tarvitsemasi pikalainan nopeasti. Tarjoamme edullisia ja joustavia lainoja 100 eurosta 2 000 euroon. Pikalaina pitkällä maksuajalla tukee talouttasi silloin, kun tarvitset isompia hankintoja. Saat lainan nopeasti ja luotettavasti tietäen koko ajan, kuinka paljon maksat sitä takaisin. Tee kuten tuhannet muut ja täytä pikalainan hakemus netissä. Annamme lainapäätöksen viidessä minuutissa ja myönteisen päätöksen jälkeen saat rahat jopa viidessätoista minuutissa.

Kuka tahansa voi joutua yllättävän hankalaan taloudelliseen tilanteeseen ihan tavallisessa arjessa. Esimerkiksi pidempään kestävät sairastumiset, rikkoutuneet kodinkoneet tai pakolliset remontit voivat kääntää talouden nurin. Kun rahaa tarvitaan heti, säästämiselle ei ole aikaa. Pikalaina Viikinkilainalta on juuri tällaisiin tilanteisiin sopiva ratkaisu. Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea, eikä sinun tarvitse täyttää turhia papereita tai odotella lainapäätöstä tai rahoja. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat rahat käyttöösi jopa kymmenessä minuutissa.

Viikinkilaina tarjoaa lainoja 100 eurosta 2 000 euroon asti kaikille yli 21-vuotiaille Suomessa asuville, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Kun tarvitset pikalainaa, voit täyttää hakemuksen netissä. Sinun tarvitsee täyttää hakemukseen perustietoja itsestäsi, kertoa tarvitsemasi lainan määrä ja antaa meille lupa tarkistaa luottotietosi. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Jos olet täyttänyt hakemuksen huolellisesti ja kaikki on kunnossa, voit saada myönteisen lainapäätöksen.

 

Hae lainaa

 

 

Pikalaina pitkällä maksuajalla

 

Lainan hakeminen on perinteisesti ollut pitkä ja monimutkainen prosessi, jossa pitää täyttää papereita ja odottaa päätöksiä ja rahoja pitkään. Onneksi Viikinkilainan pikalainan saa paljon nopeammin! Sinun ei tarvitse jäädä odottelemaan vastausta hakemukseesi, koska pikalaina on oikeasti nopea laina. Saat lainapäätöksen viimeistään viiden minuutin kuluttua hakemuksen täyttämisestä ja rahat ovat pian käytettävissäsi. Viikinkilainalta saat lainan tilillesi jopa kymmenessä minuutissa lainahakemuksen hyväksymisestä.

Voit maksaa pikalainaa takaisin joustavasti omalla aikataulullasi ja pikalaina pitkällä maksuajalla onnistuu tarvittaessa. Jos haluat maksaa lainan takaisin heti tai vaikkapa vain kahdessa erässä, voit vapaasti tehdä niin. Joskus rahatilanne kuitenkin vaatii sitä, että lainaa maksetaan takaisin pidemmän aikaa. Tällöin laina lyhenee pikkuhiljaa ja takaisinmaksut pysyvät pieninä. Vähimmäislyhennys kuukaudessa on 20 % jäljellä olevasta lainasaldosta, mutta vähintään 50 euroa. Tarvittaessa voit nostaa lisää lainaa aina 2 000 euroon saakka.

Tutustu myös luottotiliin ja pikavippiin.

 

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.