Luottotili

 

Viikinkilainan luottotili tuo tasapainoa arjen talouden hoitamiseen. Luottotili on jatkuvasti käytössäsi, joten voit nostaa sieltä rahaa aina tarpeen tullessa. Luoton nostaminen on yksinkertaista ja nopeaa ja tiedät aina, mitä luottosi maksaa. Voit hakea 2 000 euron luottotiliä helposti netissä ja nostaa rahaa myöhemmin tekstiviestillä tai Viikinkilainan onlinepalvelussa.

Luottotili on täysin vakuudeton luotto, jossa on 2 000 euron luottoraja aina tarvittaessa käytössäsi. Saat luottotilin jatkuvaan käyttöösi helposti vain yhdellä lainahakemuksella. Kun sinulla on luottotili, voit nostaa tarvitsemasi summan aina 2 000 euroon asti helposti tekstiviestillä tai onlinepalvelustamme ja saat rahat nopeasti käyttöösi. Myös takaisinmaksu on joustavaa – voit maksaa koko luoton kerrallaan tai pienissä erissä. Kun maksat luottoa takaisin, maksamasi summa vapautuu uudelleen nostettavaksesi. Mikä parasta, maksat ainoastaan nostamastasi luotosta ja avoin luottoraja on täysin kuluton!

Viikinkilainan 2 000 euron luottotili tuo luotettavasti joustoa arjen rahantarpeisiin ja tukee hankalissa taloudellisissa tilanteissa. Viikinkilainan luoton myöntää Top Finance Oy, joka on suomalainen, rekisteröity ja vastuullinen luotonantaja. Tarkistamme jokaisen luottotiliä hakevan iän ja luottotiedot. Luottotilin ehdot löytyvät aina helposti verkkosivuiltamme, josta kaikki luottotililliset saavat ne tarkistettua. Nostamattomasta luotosta ei tule lainkaan kuluja ja nostettujen luottojen kulut ovat selkeitä ja läpinäkyviä.

 

Hae lainaa

 

 

Jatkuva luottotili arjen tasapainottamiseen

 

Luottotili auttaa sinua tasapainottamaan talouttasi arjessa. Monet suuremmat maksut, kuten kodinkoneiden uusiminen, asunnon remontti tai laitteiden näyttöjen korjaukset, tulevat maksettavaksi kerralla. Vaikka talous olisi hyvin tasapainossa, yksittäinen suurempi kulu saattaa horjuttaa arkea. Viikinkilainan luottotili on tarkoitettu juuri tällaisiin tilanteisiin. Saat hoidettua tavalliset menot tuttuun tapaan, kun nostat yllättäviin kuluihin luottoa, jota maksat pikkuhiljaa takaisin. Luottotililtä saat apua jopa 2 000 euron rahantarpeisiin, ja taloutesi pysyy tasapainossa.

Jatkuva luottotili voidaan myöntää kenelle tahansa suomessa asuvalle vähintään 21 vuotta täyttäneelle, jolla on puhtaat luottotiedot. Avaa luottotili helposti nettisivujemme hakemuksella, kun ensimmäisen kerran tarvitset 100 – 2000 euroa luottoa. Tarvitsemme hakemukseen tietoja sinusta ja tarvitsemasi luoton määrän. Jos kaikki on kunnossa, saat myönteisen lainapäätöksen viidessä minuutissa ja ensimmäinen luotto on tililläsi kymmenessä minuutissa lainapäätöksestä. Kun olet kerran avannut luottotilin, voit nostaa lisää rahaa kirjautumalla verkkopalveluumme tai lähettämällä tekstiviestin.

 

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.