Lainat

 

Yllättävissä tilanteissa Viikinkilainan lainat ovat hyvä apu ja jo tuhannet ovat hakeneet meiltä lainaa netistä. Saat tarvitsemasi kokoisen lainan 100 eurosta 2 000 euroon joustavalla maksuajalla edullisesti ja nopeasti. Viikinkilainan lainat ovat helppoja, nopeita ja luotettavia ja tiedät aina, mitä lainasi maksaa. Voit täyttää lainahakemuksen helposti netissä ja saat päätöksen viidessä minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen saaneet hakijat saavat lainat tilille aukiolojemme aikana 15 minuutin kuluessa.

Lainan tarve voi yllättää kenet tahansa, vaikka oma talous olisikin hyvin hoidossa. Rahaa voi tarvita äkillisesti esimerkiksi silloin, jos sattuu vesivahinko, auto hajoaa tai lemmikki sairastuu. Tällaisissa tilanteissa ei ole aikaa säästää, joten laina on fiksu vaihtoehto. Lainanhakuprosessit ovat monesti turhauttavia, koska hakemusten täyttämiseen kuluu aikaa ja rahoja saa odottaa. Viikinkilainan hakuprosessi on nopea ja yksinkertainen ja tarjoamme lainat heti tilille.

Viikinkilaina tarjoaa luotettavasti apua kaikenlaisiin rahantarpeisiin. Viikinkilainan takana on Top Finance Oy, joka on rekisteröity suomalainen luotontarjoaja. Meiltä saat lainat netistä nopeasti, mutta luotettavasti ja vastuulliselta yritykseltä. Tarkistamme lainaa hakiessasi, että olet luottokelpoinen, vähintään 21-vuotias ja asut Suomessa. Näet kaikki lainaehdot ja maksettavaksesi tulevan summan helposti nettisivuiltamme ja lainaa hakiessasi. Hyväksytyt hakijat saavat lainat heti, eikä maksettavaksi tule ylimääräisiä piilokuluja.

 

Hae lainaa

 

Lainat netistä – nopea maksu tilille

 

Viikinkilainalta saat lainat netistä helposti, nopeasti ja luotettavasti. Ensimmäisellä kerralla voit hakea lainaa 100 eurosta aina 2 000 euroon saakka. Täytä hakemus netissä. Kysymme perustietoja sinusta, tarvitsemasi lainan määrästä ja tarkistamme luottotietosi. Hakemus on nopea, ilmainen ja helppo täyttää. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen viiden minuutin sisällä. Jos olet täyttänyt hakemuksen huolellisesti, luottotietosi ovat kunnossa, olet vähintään 21-vuotias ja asut Suomessa, voit saada myönteisen lainapäätöksen. Koska Viikinkilaina mahdollistaa lainan heti tilille, saat rahat käyttöösi jopa vartissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Voit maksaa lainan takaisin joustavasti omalla aikataulullasi. Halutessasi saat maksettua vaikka koko summan kerralla pois, mutta jos tarvitset enemmän aikaa, voit maksaa lainaa pois pienissä erissä. Pienin mahdollinen erä on 20 % jäljellä olevasta lainasummasta tai vähintään 50 euroa. Jos tarvitset lisää lainaa, voit nostaa rahaa 2 000 euroon asti.

 

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.