Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen Viikinkilainalta on helppoa ja nopeaa! Täytät helpon lainahakemuksen verkossa, tarkistat että tietosi on oikein ja odotat luottopäätöstä. Sinulla voi olla laina tililläsi jopa 15 minuutissa.

Kuinka haen lainaa tililleni?

  1. Valitse tarvitsemasi lainasumma
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi
  3. Täytä yhteystietosi huolellisesti
  4. Varmista, että olet kirjannut tulo- ja menotietosi oikein
  5. Alustavan lainapäätöksen saat jo hakemuksen lopussa
  6. Lopullisen lainapäätöksen lähetämme muutamassa minuutissa sähköpostitse tai tekstiviestillä
  7. Jos lainahakemuksesi on hyväksytty, siirrämme rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa
  8. 2 000 e luottorajan ansiosta voit nostaa kulutusluottoa jatkossa kätevästi tekstiviestillä tai online-palvelumme kautta

Mitä lainaneuvottelussa kysytään?

Pankin lainaneuvotteluissa tarvitsee yleensä paljon eri todistuksia (mm. palkkakuitteja, työtodistuksia, velkakirjoja ja muita vastaavia), joilla voit todistaa pankkivirkailijalle, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Helpompaa on siis hakea lainaa mukavasti omalta kotisohvalta, oman tietokoneen näytöltä. Viikinkilaina tarjoaa erittäin helpon ja nopean tavan hakea lainaa netistä, joka kuluttaa paljon vähemmän aikaa ja aiheuttaa vähemmän stressiä.

Miten pikavippi toimii?

Viikinkilainan pikavippi on helppokäyttöinen jatkuva luottotili, jolla kykenet 2 000 € luottorajan ansiosta nopeasti reagoimaan yllättäviin menoihin. Pikavippi on joustava ratkaisu arjen äkillisiin hankintoihin, kuten uuteen kannettavaan tietokoneeseen tai hajonneeseen astianpesukoneeseen. Viikinkilainan pikalaina on myös kätevä vaihtoehto silloin, kun haaveilet lomareissusta, piharemontista tai kesämökin uudesta kalustuksesta. Viikinkilainan pikavippiä käyttäessä et maksa luottotilin perustamisesta tai turhia vuosimaksuja. Maksat vain nostamastasi lainasta.

Hae lainaa!

 

 

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.