Mistä voi hakea lainaa?

Suomesta löytyy Viikinkilainan lisäksi esimerkiksi NetistaLainaa.fi ja useita muita lainantarjoajia. Jos olet etsimässä kohtuullista 100 euron vippiä, 500 euron pikalainaa tai 2000 euron luottoa, kannattaa tutustua Viikinkilainan luottotiliin. Viikinkilainan tarjoama jopa 2 000 euron pikavippi on luotettava apu monen rahantarpeeseen. Viikinkilainan vippi tulee Top Finance Oy:ltä. Top Finance on rekisteröity suomalainen luotontarjoaja, joka toimii luotettavasti ja vastuullisesti.

Mistä lainaa opiskelijalle?

Jos olet opiskelija, mutta sinulla on myös ansiotuloja, voit hakea edullista ja joustavaa lainaa pitkällä maksuajalla Viikinkilainalta tai vaikkapa NetistaLainaa.fi palvelusta. Viikinkilainan pikavippiä voivat hakea kaikki Suomessa asuvat vähintään 21 vuotta täyttäneet, joilla on moitteettomat luottotiedot. Voit täyttää lainaa varten hakemuksen helposti ja nopeasti verkossa. Tarvitsemme sinulta perustietoja itsestäsi, hakemasi vipin määrän ja luvan tarkistaa luottotietosi. Jos sinulla on ansiotuloja, tietosi ovat kunnossa ja olet täyttänyt hakemuksen huolellisesti, saat mitä todennäköisimmin myönteisen lainapäätöksen nopeasti.

Mistä lainaa eläkeläiselle?

Eläkeläisille Viikinkilaina ei valitettavasti myönnä lainaa. Jos olet kuitenkin vielä työelämässä ja sinulla on moitteettomat luottotiedot, voit hakea lainaa Viikinkilaina.fi -osoitteesta. Voit tutustua lainahakemukseen ja hakea lainaa, joka maksetaan nopeasti tilille.

Hae lainaa!

 

 

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.