Kuinka nopeasti lainapäätös tulee?

Taloudelliset tilanteet voivat yllättää ja rahantarve voi tulla nopeallakin aikataululla. Tällöin Viikinkilaina tulee apuun. Viikinkilainalta saat tarvitsemasi lainan tilillesi nopeasti. Viikinkilaina tarjoaa edullisia ja joustavia lainoja jopa 2 000 euroon asti. Pikalaina pitkällä maksuajalla tukee talouttasi silloin, kun olet tekemässä isompia hankintoja. Saat lainan nopeasti ja luotettavasti tietäen koko ajan, kuinka paljon maksat sitä takaisin.

Viikinkilaina tarjoaa todella nopean lainapäätöksen. Sinun ei siis tarvitse turhaan odotella vastausta tai rahoja tilillesi. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat päätöksen lainasta viiden minuutin sisällä.

Kuinka nopeasti laina tilille

Myönnetyn lainapäätöksen jälkeen siirrämme rahat ilmoittamallesi tilille viiveettä. Viikinkilainan tarjoama laina on käytössäsi jopa viidessätoista minuutissa myönteisestä lainapäätöksestä. Viikinkilainan takaisinmaksu on joustavaa. Voit maksaa sen pois kerralla tai vaihtoehtoisesti useammassa pienemmässä erässä. Jos sinulle tulee uusia lainatarpeita tai huomaat, että nostamasi pikalaina ei riitäkään, saat nostettua lisää samalle luotolle aina 2 000 euroon asti.

Hae lainaa!

 

 

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.