Kenelle lainaa myönnetään?

Viikinkilaina tarjoaa lainoja kaikille yli 21-vuotiaille Suomessa asuville, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Kun tarvitset lainaa, voit täyttää helpon lainahakemuksen netissä. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemukseen perustietoja itsestäsi, kertoa tarvitsemasi lainan määrä ja antaa meille lupa tarkistaa luottotietosi. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Jos olet täyttänyt hakemuksen huolellisesti ja kaikki on kunnossa, voit saada myönteisen lainapäätöksen.

Kuka voi saada lainaa?

Viikinkilaina edellyttää hakijoilta 21 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja sekä moitteetonta maksuhistoriaa. Lisäksi tarkistamme, että sinulla on vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen henkilötunnus ja pankkitili.

Lyhyesti Viikinkilainasta

Viikinkilaina.fi on Top Finance Oy:n ylläpitämä lainasivusto, jonka avulla yli 21-vuotiaat voivat hakea joustavaa lainaa. Top Finance on rekisteröity suomalainen luotontarjoaja, joka toimii luotettavasti ja vastuullisesti.

Viikinkilaina tarjoaa lainaa ilman piilokuluja tai kiinteitä kuukausi- ja vuosimaksuja. Valitessasi Viikinkilainan kulutusluoton tarjoamme jopa 44 päivää korotonta maksuaikaa. Lainasi summasta riippuen saat myös maksuaikaa jopa 37 kuukautta. Kun haet kulutusluottoa joustoluoton kautta, saat käyttöösi samalla 2 000 € luottorajan. Kun olet maksanut kulutusluottosi takaisin, rahat ovat jälleen käytössäsi.

Hae lainaa!

 

 

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.