Kulutusluotto

Kulutusluotto on joustava laina, joka auttaa yllättävän taloudellisen tilanteen koittaessa. Oli kyseessä sitten vedet lattialle päästävä pesukone tai auton viheltävä jakohihna, on Viikinkilainan kulutusluotto erinomainen apuväline talouden tasapainottamiseen.

Jokainen tarvitsee joskus elämässään taloudellista tukea. Viikinkilaina kulutusluotto on joustava vaihtoehto, kun tarvitset 100 € - 2 000 € lainaa arjen menoihin. Kulutusluotto auttaa sinua saamaan tukea taloudelliseen tilanteeseen edullisesti ja nopeasti. Kulutusluoton etuina ovat luoton nopea saatavuus ja lainan hakeminen on turvallista. Tutustu ja hae Viikinkilaina kulutusluottoa.

Kuinka saat kulutusluoton heti tilillesi?

  1. Valitse tarvitsemasi lainasumma

  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi

  3. Täytä yhteystietosi huolellisesti

  4. Varmista, että olet kirjannut tulo- ja menotietosi oikein

  5. Alustavan lainapäätöksen saat jo hakemuksen lopussa

  6. Lopullisen lainapäätöksen lähetämme muutamassa minuutissa sähköpostitse tai tekstiviestillä

  7. Jos lainahakemuksesi on hyväksytty, siirrämme rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa

  8. 2 000 e luottorajan ansiosta voit nostaa kulutusluottoa jatkossa kätevästi tekstiviestillä tai online-palvelumme kautta

 

Hae kulutusluotto netistä

Viikinkilaina tarjoaa kulutusluottoa ilman piilokuluja tai kiinteitä kuukausi- ja vuosimaksuja. Valitessasi Viikinkilainan kulutusluoton tarjoamme jopa 44 päivää korotonta maksuaikaa. Lainasi summasta riippuen saat myös maksuaikaa jopa 37 kuukautta. Kun haet kulutusluottoa joustoluoton kautta, saat käyttöösi samalla 2 000 € luottorajan. Kun olet maksanut kulutusluottosi takaisin, rahat ovat jälleen käytössäsi. Esimerkiksi nostaessasi 500 euroa kulutusluottoa kulusi määräytyvät seuraavasti:

 

Kulut

Nostoprovisio 15,0 %
Laskutuspalkkio 6 €/kk
Kuukausikorko 7,5 %/kk

500 € joustoluotto tai kulutusluotto kertamaksuna 581 €
500 € joustoluotto tai kulutusluotto 12 kuukausierässä

121 €/1.erä

(Seuraavat erät pienenevät aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton vähimmäislyhennys kuukaudessa on 20,0 % laskutushetken avoimesta  saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen  vuosikorko on 190,36 %.)

 

Kulutusluotto auttaa reagoimaan yllättäviin menoihin

Kun olet hakenut kulutusluottoa, kykenet 2 000 € luottorajan ansiosta nopeasti reagoimaan yllättäviin menoihin. Kulutusluotto on joustava ratkaisu arjen äkillisiin hankintoihin, kuten uuteen kannettavaan tietokoneeseen tai hajonneeseen astianpesukoneeseen. Kulutusluotto on myös kätevä vaihtoehto silloin, kun haaveilet lomareissusta, piharemontista tai kesämökin uudesta kalustuksesta. Viikinkilaina myöntää kulutusluottoa vähintään 21-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Edellytämme, että sinulla on vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen henkilötunnus ja pankkitili.

Parasta Viikinkilainassa on palvelun turvallisuus ja ketteryys. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat ovat tililläsi yleensä jo 15 minuutissa!

Hae kulutusluottoa tästä.

Tutustu myös joustoluottoon, luottotiliin ja pikalainaan.