Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton luotto, jonka 2 000 euron luottoraja on aina käytössäsi. Kaikki meistä kokee joskus yllättäviä taloudellisia tilanteita, joihin ei aina ole voinut varautua. Kun ikävä tilanne yllättää, ei yleensä ole aikaa perinteisten kivijalkapankkien byrokratiaan ja selvityksiin. Onneksi löytyy nopeampi ratkaisu, eli Viikinkilaina. Viikinkilainan joustoluoton hakeminen on helppoa ja vaivatonta, ja mikä parasta rahat siirtyvät tilillesi yleensä muutamassa minuutissa!

Viikinkilainan tarjoama joustoluotto on astetta parempi ratkaisu sinun taloudelliseen tilanteeseen. Toisin kuin perinteiset pikavipit ja -lainat, joustoluoton luottoraja on aina käytössäsi yhdellä lainahakemuksella. Takaisinmaksun jälkeen rahat ovat jälleen käytettävissäsi. Joustoluotto mukailee täysin sinun taloudellista tilannettasi ja on aina tukenasi, kun kulut yllättävät ja rahan tarve kasvaa.

Joustoluotto tilillesi yhdellä lainahakemuksella

Hae joustoluottoa kätevästi sivuiltamme tästä. Täytä lainahakemus huolella, sillä tarkkojen tietojen avulla käsittelemme hakemuksesi nopeasti ja sujuvasti. Alustavan lainapäätöksen minuuteissa. Jos hakemuksesi on hyväksytty, siirrämme rahat tilillesi noin 15 minuutin kuluessa. Uuden noston tekeminen tulevaisuudessa on vaivatonta. Sinun ei tarvitse täyttää uutta lainahakemusta, vaan voit tehdä noston joko suoraan puhelimestasi tekstiviestillä tai kirjautumalla online-palveluumme. Esimerkiksi jos tarvitse nopeasti 500 e joustoluoton, lähetä tekstiviesti “VP 500” numeroon 16350. Saat vahvistusviestin, kun rahat ovat siirretty tilillesi.

Maksa vain nostamastasi luotosta

Joustoluotto tekee arjestasi sujuvamman ja taloudestasi joustavamman, sillä Viikinkilainan 2 000 € luottoraja on aina saatavillasi. Lisäksi maksat aina vain käyttämästäsi luotosta, samalla kun avoin luottoraja on sinulle kuluton. Tarjoamme sinulle maksuaikaa jopa 37 kuukautta ja ensimmäiset 44 päivää ovat korottomia. Alla olevasta taulukosta löydät esimerkkikulut 500 e joustoluotolle.

 

Kulut Nostoprovisio 15,0 %
Laskutuspalkkio 6 €/kk
Kuukausikorko 7,5 %/kk
500 € joustoluotto kertamaksuna 581 €
500 € joustoluotto 12 kuukausierässä

121 €/1.erä

(seuraavat erät pienenevät  aina velkasaldon lyhentyessä. Luoton vähimmäislyhennys kuukaudessa on 20,0 % laskutushetken avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 € kuukaudessa. Todellinen vuosikorko 190,36 %)

 

Joustoluottoa ennakoimattomiin hetkiin

Kun tarvitset joustavuutta ja pelivaraa talouteesi, joustoluotto on hyvä ratkaisu. Joustoluotto on etenkin silloin varteenotettava vaihtoehto, kun kiireellinen rahantarve yllättää. Nostamalla rahaa nopeasti joko tekstiviestillä tai online-palvelun kautta, saat rahat tilillesi turvallisesti jopa 15 minuutissa. Sinun ei tarvitse hakea joka kerta uutta lainaa rahantarpeen yllättäessä, sillä 2000 e luottorajan ansiosta saat siirrettyä rahaa tilillesi hetkessä. Viikinkilaina myöntää joustoluottoa vähintään 21-vuotiaille henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen henkilötunnus ja pankkitili. Tarkistamme aina hakijan luottotiedot sekä velvoitamme säännöllisiä tuloja, jotta joustoluotto myönnetään.

Tutustu myös pikavippiin, kulutusluottoon ja luottotiliin.

Hae Viikinkilainan joustoluottoa 2 000 euron luottorajalla tästä.