6 toimivaa isänpäivän lahjaideaa

Isänpäivää vietetään tänä vuonna 11. marraskuuta. Päivän perinteisiin kuuluvat niin isälle valmistettu herkullinen aamiainen kuin isänpäivälahjat. Isänpäivän lähestyessä moni pähkäilee edelleen, mitä isälle kannattaisi ostaa lahjaksi. Sopivan lahjan valinta voi olla vaikeaa, koska erityisen tärkeät ihmiset ansaitsevat omana päivänään mieluisan lahjan. Kokosimme kuusi ideaa tykätyn isänpäivälahjan valintaan:

 

1. Varusteita kuntoiluun

 

Aikuiset harrastavat kuntoliikuntaa enemmän kuin aikaisemmin ja moni isä onkin mielissään liikkumiseen liittyvistä lahjoista. Ulkona liikkuva isä arvostaa varmasti esimerkiksi urheilukerrastoa, talvihanskoja tai sauvakävelysauvoja. Tavoitteelliset tai muuten vaan kehitystään seuraavat isät taas saattavat innostua vaikkapa sykemittarista tai digitaalisesta vaa’asta. Jos isäsi harrastaa jotakin tiettyä lajia, voit hyvin ostaa siihen liittyvän lahjan.

 

2. Uutta luettavaa

 

Lukeminen on yksi suosikkiharrastuksista, eikä ihme. Moni isä haluaisi varmasti rentoutua pimeänä ja kylmänä talvi-iltana hyvän kirjan parissa. Kirjakaupoista löytyy paljon vaihtoehtoja moneen makuun. Pitäisikö sinun isäsi dekkareista, sci-fistä tai ehkäpä elämänkerroista? Modernille isälle voi ostaa e-kirjojen lukulaitteen tai muutaman kuukauden jäsenyyden äänikirjapalveluun.

 

3. Vaatetusta

 

Vaatteet ovat klassinen valinta isänpäivälahjaksi. Kenelläpä ei olisi käyttöä sukille tai boksereille? Isänpäivän aikoihin ilmat voivat olla jo kylmiä ja isällä voi hyvinkin olla tarvetta esimerkiksi lämpimälle flanellipaidalle tai pitkille yöhousuille. Myös tumput, pipot ja kaulaliinat ovat vuodenaikaan sopivia lahjoja.

 

4. Välineitä parranajoon

 

Partakone tai uusi partahöylä lahjapakkauksessa on toinen isänpäivälahjojen klassikko. Jos isälläsi on parta, hän saattaisi arvostaa esimerkiksi partaöljyä tai -vahaa. Jos taas parranajon välineet ovat kunnossa, isä voisi tarvita niiden sijaan vaikkapa sähköhammasharjaa.

 

5. Kätevää elektroniikkaa

 

Moni isä innostuu uudesta elektroniikasta, jota voi käyttää arjessa. Esimerkiksi navigaattori, langaton sääasema ja kaukokatkaisijasarja ovat erinomaisia vaihtoehtoja, jotka ovat hyödyksi. Myös kuulokkeet ja kännykänkuoret ovat hyviä lahjoja, joille isällä on varmasti käyttöä.

 

6. Lahjakortti

 

Lahjakortti on hyvä valinta isälle, jolle on vaikea keksiä tiettyä lahjaa tai jolla on jo kaikkea tarpeellista. Haluaisiko sinun isäsi ostoksille rautakauppaan, elektroniikkaliikkeeseen tai vaatekauppaan? Moni ilahtuisi lahjakortista johonkin palveluun. Voit lahjoittaa isällesi esimerkiksi ravintolaillallisen, parturikäynnin tai leffaliput.

 

 

isanpäivälahja